Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
see it:
megy a zene, egyszercsak fekete lesz a képernyő, csak a notif bar marad a tetején, kb. 5-10 másodpercig gondolkozik, aztán kiírja a hívó nevét, és a zöld-piros párost, majd újabb 3-5 sec. múlva megszólal a csengőhang, illetve a fülesben a bip-bip. tapicska zöld, felvesz, halló halló HALLÓÓÓ mia g**** van ezzel, ja helló szia, bocsi lassú a telefonom.
kb. így néz ki.
-
GALARDO
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
A zenelejátszóval, annyi bajom van, hogy olyan alap dolgot nem tudok rajta beállítani, hogy ha vége egy albumnak, nem ugrik át a következőre, illetve a fülessel se tudom irányítani.A rádióval annyi gondom lenne, hogy nem lehet kihangosítani, és szintén nem tudom fülesről vezérelni.Amikor a topicban megkérdeztem, hogy egy filmet mért nem tudok az alap vidi lejátszóval lejátszani, akkor azt a választ kaptam, hogy nem arra való.......
-
darál0w
Jómunkásember
beáldoztál egy kis minőséget egy kis gyorsaságért...bár kapacitív, mégis csunyább az a kijelző. én nem léptem volna ezt meg a helyedben...inkább egy Gio vagy Ace lett volna a jobb választás, ha már Samsung...dehát te tudod...

nekem meg még van időm gondolkodni...tuti nem cserélek, ameddig nem lehet készülékcserével...az meg csak tavasszal lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Carmageddon 2
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

neked milyen telód is van?
én benéznék előbb a nekszusz topikba 
jövök én is...