Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
see it:
megy a zene, egyszercsak fekete lesz a képernyő, csak a notif bar marad a tetején, kb. 5-10 másodpercig gondolkozik, aztán kiírja a hívó nevét, és a zöld-piros párost, majd újabb 3-5 sec. múlva megszólal a csengőhang, illetve a fülesben a bip-bip. tapicska zöld, felvesz, halló halló HALLÓÓÓ mia g**** van ezzel, ja helló szia, bocsi lassú a telefonom.
kb. így néz ki.
-
GALARDO
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
A zenelejátszóval, annyi bajom van, hogy olyan alap dolgot nem tudok rajta beállítani, hogy ha vége egy albumnak, nem ugrik át a következőre, illetve a fülessel se tudom irányítani.A rádióval annyi gondom lenne, hogy nem lehet kihangosítani, és szintén nem tudom fülesről vezérelni.Amikor a topicban megkérdeztem, hogy egy filmet mért nem tudok az alap vidi lejátszóval lejátszani, akkor azt a választ kaptam, hogy nem arra való.......
-
darál0w
Jómunkásember
beáldoztál egy kis minőséget egy kis gyorsaságért...bár kapacitív, mégis csunyább az a kijelző. én nem léptem volna ezt meg a helyedben...inkább egy Gio vagy Ace lett volna a jobb választás, ha már Samsung...dehát te tudod...

nekem meg még van időm gondolkodni...tuti nem cserélek, ameddig nem lehet készülékcserével...az meg csak tavasszal lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

neked milyen telód is van?
én benéznék előbb a nekszusz topikba 
jövök én is...