Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee #833 üzenetére
Az egyik barátnőm sminkmester. Egyszer kikencézett. Rémálmaimban ne jöjjön elő az érzés: olyan volt, mintha valami tapadós maszkot rakott volna az arcomra, súlyokat akasztott a szemhéjamra, ráadásul viszketett a szemem.
Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg.
"Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út." Hm. Én még egy pasasnak sem vágtam fel a hasát. Biztos vagy az útvonalban?
darál0w
Mire gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest