- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jampec8686
csendes tag
Hello szeretnék segítséget kérni... van egy kis problémám az milestoneal. pontosabban több van és nem tudom megoldani őket ez android dolog új nekem szóval ja...
van a telón a vissszanyíl érintő gomb ha töbször megnyomom egyszer csak kiírja h aplication killed és után hosszu másodpercegik nem jön be a menü ha rányomok... elég idegesítő mikor 100adszorra jön ez elő.....
ez mitől lehet h lehet kiküszöbölni.... ?
mikor felteszek pár progit egyből kiírja h kevés a hely valahol ..talán a memóriában vagy nem tudom de memória karin mgé 3 giga van szóval bedobja az ahol a futo prograomok vannak és ott le kell állítani csomót .. de ezt állandóan csinálni kell napjába 30x külömben nem enged telepíteni semmit... erre mi a megoldás???
magától beindít olyan alkalmazásokat amiketnem is használok miért van és mindig egyesével kell bezárni? aztán 2 másodperc és ujra kinyílik ...
nem tudok a márketből letölteni mert mikor arra megyek h install ki ír valamit és OK gombra lehet kattintani és nem történik semmi.. valamit androiddal kapcsolat ír ki... van gmailen ... azon keresztül léptem be a marketbe... szóval nem tudom mi lehet a baj.. pontosan ezt írja ki: na ezt írja ki a market pontosan :" there are no andorid phones associated with account please sign in eith a diferent account ".
ja és miért lassúl a telefon mint álllat.. mindenhol azt mondják h az android ilyen gyors olyan .. az enyém meg mint a csiga a tárcsázásnál is kell várni sokat mire elkezdii hívni halál égő több haverom is elkérte h felhív valakit és mondják h milyen a szar lassu teló.m... mit tegyek ? minden androidnak ilyen hibái vannak vagy csak én fogtam ki szart?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- További aktív témák...
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest