- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogas21
újonc
Kisöcsémnek próbálgatok helyrepofozni egy itthon porosodó régi vasat (kb 12 éves konfiguráció). Csak netezésre, youtube meg filmezésre használná.
Először a 14-es Ubuntuval próbálkoztam, de azt nem bírta, aztán a 12-est raktam rá, de azon meg nem ment a youtube egyáltalán. Harmadik nekifutásra találtam egy Puppy Linux nevű os-t és ott ment is már a youtube, csak sajna nagyon akadozott (5-3 másodperceket ugrált a kép).
Ezután jött ebéd közben az ötlet, hogy lehetne-e androidot rárakni operációs rendszernek, de sajnos minden google betyár tudásom ellenére csak olyat találtam hogyan lehet emulálni az androidot az viszont nem játszik nálam mert az lenne a lényeg, hogy ne fusson mellette más.
(prociról hirtelen nem tudok sokat mondani, valamilyen AMD cucc
512 MB, 200 MHz ram
egy videókártya ha jól emlékszem 64 MB-os
160 GB HDD)Előre is köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest