- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ne fűzz hozzá túlzott reményeket, hogy menni fog. Az újabb, Jelly Bean/KitKat-alapú Android x86 szinte biztosan tetűlassú lesz, ha egyáltalán hajlandó elindulni. A KitKat-os változat nekem fent van egy virtuális gépen, de az sem túl gyors (1 GB RAM-ot, két magot kapott a VirtualBox-ban).
Próbálkozz meg esetleg az AntiX Linuxszal (az XFCE változatot MX-14 Linux néven keresd, gondolom, non-PAE változat kell), az nekem egy 256 MB RAM-os, Pentium III 800 MHz procis, S3 Savage 8 MB VRAM-os videokártyás, 20 GB HDD-s IBM Thinkpad T21 notebook-on egészen szépen fut.
-
Fogas21
újonc
Kisöcsémnek próbálgatok helyrepofozni egy itthon porosodó régi vasat (kb 12 éves konfiguráció). Csak netezésre, youtube meg filmezésre használná.
Először a 14-es Ubuntuval próbálkoztam, de azt nem bírta, aztán a 12-est raktam rá, de azon meg nem ment a youtube egyáltalán. Harmadik nekifutásra találtam egy Puppy Linux nevű os-t és ott ment is már a youtube, csak sajna nagyon akadozott (5-3 másodperceket ugrált a kép).
Ezután jött ebéd közben az ötlet, hogy lehetne-e androidot rárakni operációs rendszernek, de sajnos minden google betyár tudásom ellenére csak olyat találtam hogyan lehet emulálni az androidot az viszont nem játszik nálam mert az lenne a lényeg, hogy ne fusson mellette más.
(prociról hirtelen nem tudok sokat mondani, valamilyen AMD cucc
512 MB, 200 MHz ram
egy videókártya ha jól emlékszem 64 MB-os
160 GB HDD)Előre is köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest