- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
WOT-H-A-C #1396 üzenetére
Egy hete lett újra húzva az egész, és minden olyan gyári vackot töröltem amit lehet, ami nem kell a rendszernek. Úgy tűnik most Greenify nélkül jól megy, nem fagy. Meglátom meddig bírja így...
(#1397) svgyula furcsa felfogásod van. Kaptam, de semmit nem csesztem szét. Úgy használtam ahogy eddig minden telómat. Kiderült hogy ez azt nem fogja bírni. Pl meghal ha van rajta gravitybox. Hát nem használom azt az appot.
-
Foose
addikt
válasz
kelzsoca #1377 üzenetére
Persze, ezt én vágom. Csak valamiért nálam ez egyik telón sem így működött. "Ha fogytán a szabad RAM, az Android elkezdi killezni (kilőni) a legalacsonyabb prioritású appokat" Ugyanis ha meg akartam nyitni egy appot, akkor mivel már alig volt ram, akadozva, küszködve töltötte be, és ugyanúgy küszködve is tudtam használni. Ezért nem érzem soha, hogy kilőné a felesleges appokat a rendszer.
(#1378) svgyula
azért ez nem pont így működik, akkor minden telómat ki kellett volna dobni?
-
Foose
addikt
Hát, pl a messenger is ott marad a futó alkalmazások között. És eszi a ramot....
-
Foose
addikt
Keeperv85 tanácsára most töröltem a greenifyt. Most megint alig tudtam bekapcsolni a telót,hát megtettem a lépést,most már nincs se xposed,se greenify. Csak root,és cwm. (utóbbit nem is használom,de még jól jöhet) Kíváncsi vagyok,most is fog vacakolni a telóm? Nemrég (nincs egy hete szerintem) lett ujrahúzva a rendszer,mert full meghalt ugye. Ha így is ugyanazt fogja produkálni,akkor nem a greenify babrálja a telómat,ami miatt lefagy bekapcs ill restart közben.
-
Foose
addikt
válasz
svgyula #1368 üzenetére
Jaja... Alapból szinte 9% az,aminél van lehetőség "letiltás"-ra. Gyári vackok már törölve. Amit mondasz,az viszont talán nekem is van ha jól emlékszem. Persze,nem is hülyeség. Csak ugye kérdés,mennyire zárja be az appot ha kilépek?! Mert ugye alapból háttérfolyamként tárolja,egyszerűbb megnyitás érdekében. Viszont ugye a greenify azért "jó" mert közben ha jön értesítés az apptól,akkor meg felébreszti. Ettől függetlenül ki fogom próbálni.
-
Foose
addikt
válasz
Keeperv85 #1366 üzenetére
Csak példát mondtam hogy érts. Mint lentebb írtam is,azóta nem használom a facebook appot. Pont ezért. De ott van még a google plus,whatsapp.... Ezeket szoktam leállítani greenifyvel. És mégis,ma is kétszer volt restart,mind a kétszer elsőre lefagyott. Második bekapcsra már indul.
-
Foose
addikt
válasz
Keeperv85 #1364 üzenetére
Na akkor mégegyszer. Elindítom pl a Facebook appot,ami jó sok ramot zabál. Kilépek,azaz vissza nyíl. Szépen fut tovább,fogja a RAM-ot. És ez nekem nem jó. Ezt mondom. Megnyitottam anno pl ugyanezt,majd ugye "kiléptem" mást nyitottam volna meg,(sok-sok androidos telómon voltam ugyanígy) már alig bírta megnyitni,mert nem volt RAM. Ezért használok greenifyt. Vagy mondjuk skype indít,nincs új üzi,majd "kilép" megnyit gmail...... és ezek fogják tovább a ramot,ami miatt már akad a teló. Plusz ugye akksit fogyaszt,holott már nem használom,nem kell. Vagy google térkép. Ezt akarom mondani.
-
-
Foose
addikt
Pont erre használom.... Ami nem kellett, töröltem. Amit ritkán használok, azokat nem lehet tiltani. Rá bíztam én régen az androidra, csak amikor két vagy három app futott, fagyott a teló. Mert marhára nem intézte el a droid. Emiatt már rég nem használok pl facebook appot. Elég ha fut a messenger, a google+,neadj isten még a chrome is, az 1GB ram el is fogy. Korábbi telók nem merültek ennyire, pedig hát régóta használok rootot, meg nem tudom mióta (még beta volt) Greenifyt. Oka van hogy így csinálom. De hát úgy látom így sem jó. Csak nem értem, eddig más telókkal miért nem csinált ilyet a root, vagy épp a Greenify!?
-
Foose
addikt
válasz
WOT-H-A-C #1354 üzenetére
Úgy ment pár napig. Elég volt. Kínlódok vele. Így is naponta többször kell tölteni,hát még ha fut minden a háttérben,amit nem is használok,csak sajna rajta van gyárilag?! Szóval ezért a root.
(#1355) svgyula Hogy hogy mit várok? 100000000 telóm volt,nagyrészt mind rootolva használtam,kb asszem két éve nova launchert használok,soha egy telóval sem volt ilyen gondom. Szóval sokat nem várok,csak hogy működjön. Nem raktam rá főzött romot,semmi extra,csak root.
-
Foose
addikt
válasz
aytukabozs #1350 üzenetére
Jáh,tényleg
Köszi
Ez is kevés lesz,így is lefagy. Muszáj lesz a factory is
-
Foose
addikt
Hm,érdekes. Kíváncsiság kedvéért levettem az időkép app widgetet,majd kikapcs és bekapcs. Azonnal betölt szépen a teló. Nem értem. Eddig nem volt ezzel gond. Jó lenne tudni mi okozta a tegnapi fagyásos miújságot,nem feltétlenül szeretném megint belakni a telót,nagyon kevés szabadidőm van itthon. Ha már van root,akkor jó lenne pl a gravitybox nekem,bár leginkább csak arra használtam,hogy az értesítősávban a kapcsolókat szerettem benne,meg azt hogy villogtatta a kijelző alatti gombokat értesítés esetén. Mert ugye nincs külön értesítő ledem. Csinálok több restartot,aztán ha jó,akkor lehet hogy működni fog? Persze a gravitybox azóta sincs a telón.
Nem az lesz a baj. Most feloldottam a képernyőt,rányomtam valamire,le is fagyott. Francba... -
Foose
addikt
válasz
WOT-H-A-C #1345 üzenetére
gravity?
FR? kicsit kómás vagyok.... Na most akkor ezek után megint üres lesz a teló? (az a gond,hogy csak kikapcsolva,flashtool látja a telót,amivel a mentést rá tudtam tolni. Ha fent említett nem segít,akkor megint azt csinálom... De fr??
(#1347) Keeperv85 Na jó,de egyenlőre flashtoolt még nem akarok... Előbb a wipe-os témát akarom. De az úgy ugye töröl mindent? lakhatom be megint a telót?? Aztán ha az nem segít,akkor jön a flashtool
-
Foose
addikt
Sziasztok! Aki emlékszik,nemrég a Prestigio 5453-as telóm rootolot volt,jött egy fw frissítés rá,annak letöltése után újraindítottam a telót,és meghalt. Prestigio logóig jutott a boot. Kaptam segítséget,cwm-et gyári rom mentést,meg lett csinálva,szépen működött. Tegnap androidos kingoroot-al megrootoltam,szépen működött. (apk,nem gépre kötve. Nem tudom miért,már minden driver fent van a gépen,és megint nem látja a telót,ezért az apk-t használtam) Greenify nekem fent van,megvettem. Ugye a root miatt feltettem plusz az xposed installert,akkor többször újra kellett indítani a telót,majd még egy modul feltevés után is restart kellett,nem volt hiba. Később felraktam a gravityboxot,annak telepítése után szintén restart kell,na ott megint megőrült,ugyanis hiába próbáltam újraindítani,mikor eljutott a bekapcshoz,a gyári képernyőzármár nem nyitott ki,lefagyott. Sokszor,nagyon sokszor próbáltam bekapcsolni,ugyanaz. Hiába vettem ki az akksit... Végül kikapcsolva hagytam,majd egy óra múlva próbáltam megint,amikor eljutott a képernyőzárig,gyorsan fel tudtam oldani,és azóta működött. Na mondom nem merem kikapcsolni,mert ez lesz. De mi ez??? Mitől?? cwm rajta van. Sokan használják a kingoroot-ot (fentebb említett root nem ez volt ezelőtt nekem,nem ezzel rootoltam) és nem olvastam ilyen hibát. Most keltem,(éjszakás voltam) gondoltam megcsinálom azt,hogy a legutoljára felrakott cuccot törlöm,hátha az a baja. Ez ugye a gravitybox. Aztán újraindítom,de ugyanaz történik. Sem kód,se semmi nincs beállítva képernyőzárnak,a sima elhúzás van bekapcsolva.
-
Foose
addikt
Rootoltam kingrootal,(nem kingoroot!) ami után már ott gondok jöttek,hogy ES file explorer nem tudott root jogot adni,de pl total commander meg igen. Már itt gondok voltak. Nem konkrétan a root lehetett a gond,nem az első telóm amit rootoltam,de eddig csak ezzel jártam így. Minden más telóm szépen működött root után. Jött ugye a fw frissítés,és ott lehetett valami gond,mert restart után eltűnt a boot,ezért nem indult el.
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #1210 üzenetére
Köszönöm! Ezek után nem merem már rootolni,mert egész biztos az volt a baj. Azaz egész pontosan az,hogy csak kínai progival tudtam rootolni,jött egy fw frissítés,és restart után meg is halt. De így meg megőrülök vele hogy fut minden,nem tudok áthelyezni....
De legalább működik. Köszi Nektek!
-
Foose
addikt
Köszönöm mindenkinek a türelmet és segítséget! Él a telóm,újra működik!
-
Foose
addikt
Megvan. Csúf android feliratú logó köszönt. Ugye gyárilag nem ilyen a boot.... Remélem be is kapcsol,bár nem úgy tűnik. Mi lehet még a baj? system és boot megcsinálva. Most itt nem akar továbblépni. Régi android felirat van a képen,de nem lép tovább. öööö,megvan. nyelvválasztás bejött.
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #1197 üzenetére
bocsánat,de lehet az idegtől nem értem már. Napok óta itt fekszik a teló. Közben háromszor kellett gépen is rendszert cserélni,mert driver.... Szóval scatter tallóz,download gomb,majd rádug teló. Ezután megint download gomb? Oké,jut eszembe nincs is kártya a telóban. Végülis félre lett téve,minek lenne benne,ideiglenes telóba tettem. Sajnos boot és system fájlok még nincsenek...viszont ugye kérdés,hogy másoláshoz fogja-e látni a gép a telót? Mert ugye elejétől ezzel küzdök. Ui:: nem látja. Ugyebár csak kikapcsolva tudom használnia a telót....
-
Foose
addikt
Sziasztok! Gyors segítség kellene....Napokkal ezelőtt a prestigio 5453 telómra jött egy fw frissítés. Letöltöttem,ujraindítottam,majd recovery hibára hivatkozva azóta csak prestigio logóig jut a teló,nem történik semmi más. Namost,beszereztem flashtoolt,a telómhoz való cwm recoveryt,meg szerintem mindent. driverek telepítve. Gépre kötöm a telót,indítom a flashtoolt,de device disconnected jön. Nem tudom csatlakoztatni a telót,addig hiába flashtool,recovery.... Másik dual simes topickból lettem ide küldve. Valaki ötlet? boot image halt volna meg a telón?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest