- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Hát nem az én felfogásommal van gond
Megnéztem a paramétereket azoknak a telefonoknak ami neked "volt". Szinte mindegyik Qualcomm processzorral van szerelve. Azért felhasználói szinten is van közöttük különbség. Tehát az a megállapítás "Úgy használtam ahogy eddig minden telómat." nem egészen helytálló!
Ezt nem egészen úgy kell használni és vannak apk. ami vagy az egyiken vagy a másikon nem működik! SŐT olyan is ami teljesen felesleges az egyiken mert be van építve a másikon meg nem lehet működésre bírni. Ezekről előbb érdemes tájékozódni. De még mindig tartom azt az állítást, hogy az elvárásaidnak megfelelő tudású telefont szerezz be! Ez a telefon nem lesz "mindenható" pont úgy mint az 500$-os sem az! Van dolog amire használható de nem fog mindenre jó lenni. A play áruház kínálata pedig a te telefonodra kb 0,1%-ba igaz -
svgyula
addikt
Hát igen! Pontosan úgy ahogy mondod! Miért nem veszel a szintedhez megfelelő modellt? Azokat amiket vettél ezek szerint a 1bit-es luzereknek szánták akik csak használnák
Van olyan ismerősöm aki azt sem tudja mifán terem a beállítások menü
csak telefonál, esetleg pár fénykép, sms és elégedett! Neki olyan teló való amit vettél! Egy optimalizálatlan kínai telefon, occó hardver és anyaghasználat saját márkanév alatt! Nem véletlenül kérdeztem azt a múltkor, hogy "mit vársz ettől a telefontól?". Sajna az "ár" meg a "prestigio" nem jelent a telefonpiacon semmit. Pont olyan mint a román-kínai, lengyel-kínai, magyar-kínai, kooperáció! (Bármelyik 100$-os telefon tudja SŐT)! Megvesznek egy kész darabot ráhúznak egy saját design-t és rádobnak egy ROM-ot. NA és itt kezdődnek a különbségek amiről nem is olyan régen volt szó. A belinkelt cikk is utal rá! A varázsszó az "optimalizáció"! Ha van akkor gördülékeny a rendszered és lehet bármekkora a RAM nem fog akadni!(de legalább is nem veszed észre
) Ha egy hulladék a ROM akkor csinálhatsz bármit. De ezt is keeperv85 kolléga a múltkor elmagyarázta.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Érdemes elolvasni például ezt a cikket, talán sikerül picit jobban megérteni miképpen működnek a dolgok.
-
Keeperv85
nagyúr
Facebook > mindegy mit csinálsz vele, az alkalmazás egy ipari hulladék... Hiába lövöd ki...
Skype > Nem tudom mostanában az MS mit csinált vele, nem nyilatkozom
Google Térkép > na ezt kipróbáltam: nem fut a háttérben"már alig bírta megnyitni,mert nem volt RAM"
Rosszul beállított rendszereid voltak. Már a biztonsági határon ki kéne dobja a legrégebben használt alkalmazásokat.
-
Keeperv85
nagyúr
" Csak olyan dolgok, amiket én indítok, de használat után nem akarom hogy fusson. Több futó app meg nekem mindig is akasztotta a rendszert."
Fussunk neki újra: az Androidon NEM fut az az alkalmazás, amit nem látsz! Most tekintsünk el a service-ket használó folyamatoktól, mint pl. a zene lejátszó...
-
Keeperv85
nagyúr
Régóta Androidosként még mindig nem mondta senki, hogy az Android alatt nem fut semmi a háttérben?! Pont ez az egyik nyűgje a legtöbb alkalmazásnak. Nem lehet a háttérbe taszítani őket, mert megfagyasztja maga a rendszer futását. Külön "trükkök" persze vannak. Pl. ugye lehet zenét hallgatni netezés közben. Ám próbálj meg egy Youtube-ot a háttérbe téve hallgatni... nem fog menni...
-
btz
addikt
Letörlöd ami nem kell. Roottal a gyári appokat is lehet törölni. A ritkábban használt appokat tiltod, ha kell akkor feloldod. A többi háttérben futó appot meg bízd az androidra. Ne használj ilyen app kilövő dolgokat, mert akkor tényleg nemcsoda ha naponta többször kell tölteni.
-
svgyula
addikt
Szia! Nálam attól is lefagyott indításkor, hogy a Next Laucher 1.0-át raktam fel és nem a 3. ~akármennyit.
Mondjuk nekem van az a funkció ha folyamatosan nyomva tartom a volume - gombot a boot folyamat alatt akkor minden funkció visszaáll alapra! Ezt persze véletlenül vettem észre és szívtam is miatta
De mond meg őszintén mit vársz attól a szerencsétlen telefontól? Ezt most minden irónia nélkül kérdeztem! -
include777
aktív tag
A root nem b@ssza el a telefont, téglát még nem láttam root után.
Ha nincs cw, akkor szerintem a legbiztosabb a kingo root.
Mindent ez sem rootol-de többet mint a frama és társai, + nem kell cw-t sem telepíteni a telefonra/tabra, és ha gyári friss jön, akkor nyugodtan lehet telepíteni a gyári update-et. -
Na akkor naaagy levegő.
Még egy nagy levegő.
Sejtem mit érzel, de Kelzsoca linkjéről letltött CWM rendszermentést töltsd le mindenképpen.
Ugyanis az nélkül nem sok élesztési lehetőségre számítasz.Amennyiben a download gombra nyomtál, utána a kikapcsolt a telefont a gépre dugva el kell indulni a a flash-nek.
Előtte persze a windows "új hardver csatlakoztatása" hangot fog adni.
Ha jó a driver, akkor elkezdődik a flash és egy zöld pipa vagy karika (Flashtool verziótól függően) jelenik meg a sikeres flash-t követően.Összefoglalva:
1, a cwm recovery-t tedd fel flashtool-lal
2, próbáld ki, hogy megy-e a CWM-be belépés. ha igen, akkor
3, töltsd le a CWM mentést
4, ahogyan leírtam korábban, úgy kell visszaállítani a mentést CWM-ből.Inkább többször olvasd el, mint 1x gyárts téglát.
-
A leírásban szerepel, hogy mit hogyan csinálj.
Ha a recovery flash sikerül, utána az sd kártyára másold rá a backupot, amit Kelzsoca linkelt.
Valahogy így kell majd a könyvtárszerkezetnek kinéznie az sd kártyán:
clockworkmod/backup/<dátum-idő-vagy-egyéb>/
ebben a könyvtárban kell lennie a
system.tar
boot.img
és hasonló fájloknak, valamint
egy md5 ellenőrzőösszeg szöveges fájlnak.Ezek után recovery-be kell belépni (MTK platformnál a kikapcsolt telefonnál a hangerő fel + power gomb kombinációjával lehet belépni recovery-be)
Utána CWM-ben a
backup and restore --> advanced resotre --> <mentés neve> -->boot --> YES
visszaállítja magát a boot-ot.
Ha ezek után nem indul el, akkor a systemet is hasonlóan kell csinálni:
CWM-ben a
backup and restore --> advanced resotre --> <mentés neve> --> system --> YESÉn kapásból a boot és system-et visszatenném.
-
kelzsoca
félisten
Most vagy jó helyen.
Gépre kötöm a telót,indítom a flashtoolt,de device disconnected jön.
Ez a gond, mert először flash tool indít, scatter betallóz, majd download rányom, és csak ez után csatlakoztatod rá a telefont kikapcsolt állapotban (akkumulátor bent) vagy úgy hogy a telefonból kiszeded az akkumulátort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest