-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pit221
csendes tag
válasz
svgyula #1185 üzenetére
"Ugye azt nem gondoltad komolyan ha felrakod akkor már van egy beépített program ami elkezd futni és a csatoló felülettel kompatibilis?"
Nem gondoltam csak mivel van hozzá driver így kezelni is fogja,ha előtudnám hozni valahogy
"Vagyis egyből átíródik a menü a rádiódban és a pl bluetools telefonos kapcsolatot jelzi esetleg kihangosít netán még névjegyzéket is jelez?"
Milyen menü? miért is használnám a gyári rendszert mikor már egy sokkal jobb van helyette?
"A wifi pedig kirakja a kijelzőre a kuglit ugye?"
wifi nem a "kugli" miatt kell se nem az internet miatt! (egy picit el lehetne szakadni a google,facebook dolgoktól)
"Valószínűleg az egész csatoló felület programját át kellene írni vagy te hogyan képzelted ezt?"
Majd ha megtaláltam WinCe felületet akkor majd képekel kiegészítve írok egy bejegyzést ott erre választ kap hatol majd.
"Én biztos egy percet sem áldoznák rá! Ha nem jó így akkor nézz egy olyat ami megfelel az elvárásaidnak. De ha időmilliomos vagy akkor sok sikert......"
Ezért szép hogy nem vagyunk hála istennek egyformák
Szerencsére megadatott az a dolog hogy időmilliomos legyek
-
Pit221
csendes tag
Sziasztok
Olvastam a forumot,s szeretném a segítségeteket kérni. Van egy Elta 7552 DVD-s fejegységem (autó rádióm) amiben nincs bluetooth se wifi s ezt szeretném megoldani,utólagosan pótolni,s ebben kérném a segítséget,hogy miként lehet előcsalni a hátérben megbújó WinCE programot?
Amit tudok róla s összetudtam szedni róla az este folyamán:
MTK eszköz
CPU / MCU: MT 1389DE
EEPROM / FLASH: S29AL016MNem tudom pontosan melyik verziójú WinCe program van rajta,de ezt találtam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2607632
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged