Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Üdv !
De kár hogy ma olvastam el ....
Kérdésem lenne. Kezembe került egy beex smart massive 6572-es telefon, melyen 15 agresszív trójai volt, amiből 3 trójait sehogysenemse lehetett leírtani. Nem volt semmilyen romom, mivel a cégnek a honlapján rossz romot raktak ki. A telefont rootoltam, root uninstaller az istennek nem bírt a 3 appal, ami trójai volt.
Működött volna gondolom akkor ez a megoldás, amit itt írtatok ugye ? (img kiment, app töröl spflashtool-sal újraír).A telefont végül egy hummer h5 rommal újrafelsseltem(+a bootanimot és a hangot kicseréltem) (telót szétkaptuk, volt egy rev szám dátummal, ami hálistennek megegyezekk a hummer h5el), működik is hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest