Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
-
kisda
aktív tag
Feltettem az eredeti romot, lepucult mindent a telóról a firmware upgrade módban.
Imeit sikerült a mobiluncle-el beírni. Mostmár csak arra kéne rájönni, hogy a 4.4 kitkat-ben miért nem lehet az imeit elfogadtatni.A Stock romokban nagyon rossz a ram kezelése ennek a telefonnak, reboot után még 3-400 mb free ram van, viszont nagyon hamar 80-110 megára elfogy, és tetű lassú tud lenni a telefon. Kitkat-ben másmiylen a ram kezelés elvileg, érezhető is volt, csak ugye imei nélkül nem sokra megyek a telefonnal.
-
kisda
aktív tag
Gyárival próbáltam, aztán egy érintő felületes TCR vagy milyen recoveryvel.
Build.prop-ban meg a villanó fényerejét akartam állítani, mert harmat gyenge lett egyről a kettőre ( nem tudom miért)
Most 4.4-et tettem fel, viszont itt meg nem engedi beirni az IMEI-t mobiluncle-ben, ez a hiba:This command is not allowed in UserBuild.
-
ksanc
őstag
Bocsánat, megint pongyolán fogalmaztam, szóval nem az img fájlt méretezem át, hanem a benne tárolt fájlrendszert, de ezzel nyilván változik az img fájl mérete is.
És nem tudom találkozott-e már valaki azzal a problémával, hogy a telón gyárilag hibás volt a felcsatolt /system és csak read only módban volt hajlandó működni, így persze nem lehetett semmi sem mókolni, hiába volt root jog.
Mert én így jártam a W450-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest