- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushmoon
csendes tag
Az említett készülékről írok, de ez engem is érdekelne
A telefon információi közt egyetlen (talán) az eredei típusra utaló karaktersorozatot találtam: w980.
Erre rákeresve a Telego/Best Sonny W980 nagyon hasonlóan néz ki.. Ennek gyártója a Wasam Technology lehet Hongkongban, de a honlapjukon nincs információ erről a telefonról.A tapasztaltabbaknak talán segít elindulni, én nem igazán vagyok otthon a kínai telefonok világában.
Még annyit hogy az overmax oldalán van egy firmware, talán abból is tud információt kibányászni aki ért hozzá..
Szerk.: hogy egyértelmű legyen, az Ovetmax Vertis-01 (5)-ről beszélek
-
rushmoon
csendes tag
válasz
cappa72 #55782 üzenetére
Ha valaki az említett két öt colos között gondolkodna, mint én is tettem pár napja, némi info:
- Az atab5quad-ot a tecsót leszámítva mindenhol 512mb rammal hirdetik, ez elírás lehet. Az eladók is biztosra mondták az egy gb-t, sajnos nem ellenőriztem amikor a kezembe került.. A Vertis-01 1gb.
- Az atab kijelzője közepes minőségű tft (vagy a világ legrosszabb betekintési szögű ips-e, mert az említett áruház szerint az, ugye..), 800x480-as felbontással, a vertis egész "jóképű" ips (960x540)
- Kézbefogva is a vertis tűnt minőségibb darabnak, szóval én azt választottam. Eddig nagyon nem bántam meg.Mindezt azért írtam csak le, mert a fent említett részletek nem derülnek ki, az atab "lefelejtette" ezeket a dobozròl.. És talán nem sokan taperolták meg mind2 telót.
- Szerk.: az akksikat ki is hagytam, 1600 vs 2100mAh, szintén a vertis javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest