Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mAtech

aktív tag

Sziasztok!
    Biztos volt már ilyen kérdés, ezért előre is elnézést, de mi mostanság a Magyarországon kapható (itt nem a külföldről rendelhetőkre gondolok) legerősebbnek vélt hardverrel szerelt dualsim-es készülék?
    Lehetne véleményt kérni mondjuk 2-3 db típusra?
    Köszi,
    A.

• mAtech

aktív tag

Sziasztok!

Én is érdeklődve figyelem már rég óta a dual SIM-es Android kütyüket. Sok tesztet is olvastam itt (logout-ost is). Igazából azt látom, hogy ami már "normális" készülék az vagy drága (számomra legalábbis), vagy küldföldről lehet rendelni (zömmel Kína). Ez utóbbit nem akarom. Max rászánt összeg 50-60K.

Engem az érdekelne tőletek, hogy ez vajon arra, hogy néha Wifi-n netezzek, legyen benne 2 telefonszám, meg egy-két pdf vagy szöveges fájlt tudjak olvasni, arra megfelelő lehet? Nincsenek nagy igényeim, se a panellel, sem a felbontással, se a kamerával szemben.

Mire lehet elég ez az egymagos CPU? Mondjuk 2 év múlva, ha lesznek olyan netes tartalmak, akkor már lehet, hogy nyögvenyelős lesz a megjelenítés (akadozás)? HD-t nem akarok nézni rajta:)

Tudom, hogy ez nem kimondottan telefon (mert annak nagy), de Bluetooth hedsettel a telefonos részét lehet kezelni, hogy ne a fejemhez kelljen tartani a nagy tepsit:)
    Eddig Galaxy Ace tapasztalatom van okostelefonban (céges). Az nekem megfelelő most is.

Köszönöm a véleményeteket előre is.

Üdv,
    A.

Új hozzászólás Aktív témák