- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már ilyen kérdés, ezért előre is elnézést, de mi mostanság a Magyarországon kapható (itt nem a külföldről rendelhetőkre gondolok) legerősebbnek vélt hardverrel szerelt dualsim-es készülék?
Lehetne véleményt kérni mondjuk 2-3 db típusra?
Köszi,
A. -
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Én is érdeklődve figyelem már rég óta a dual SIM-es Android kütyüket. Sok tesztet is olvastam itt (logout-ost is). Igazából azt látom, hogy ami már "normális" készülék az vagy drága (számomra legalábbis), vagy küldföldről lehet rendelni (zömmel Kína). Ez utóbbit nem akarom. Max rászánt összeg 50-60K.
Engem az érdekelne tőletek, hogy ez vajon arra, hogy néha Wifi-n netezzek, legyen benne 2 telefonszám, meg egy-két pdf vagy szöveges fájlt tudjak olvasni, arra megfelelő lehet? Nincsenek nagy igényeim, se a panellel, sem a felbontással, se a kamerával szemben.
Mire lehet elég ez az egymagos CPU? Mondjuk 2 év múlva, ha lesznek olyan netes tartalmak, akkor már lehet, hogy nyögvenyelős lesz a megjelenítés (akadozás)? HD-t nem akarok nézni rajta
Tudom, hogy ez nem kimondottan telefon (mert annak nagy), de Bluetooth hedsettel a telefonos részét lehet kezelni, hogy ne a fejemhez kelljen tartani a nagy tepsit
Eddig Galaxy Ace tapasztalatom van okostelefonban (céges). Az nekem megfelelő most is.Köszönöm a véleményeteket előre is.
Üdv,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged