-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desxtra
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #64621 üzenetére
A számítógép Speadrum-nak ismerte fel! Amúgy arra már rájöttem,hogy nem azt kaptam,ami az adatlapon szerepelt,de akcíósan 11.000-ért azért nem volt rossz vétel! Amúgy nem az enyém,egy kedves ismerősöm kérte,hogy rendeljem meg neki,mert nekem van PayPal-om! Mondjuk az neccesebb volt,hogy a rohadt posta rátett még 5000-et vámra,de még így se lett volna rossz biznisz,ha jól működne! Ötlet?
-
Desxtra
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #64613 üzenetére
Factory reset nem vált be, root-olni még nem tudtam,hogy főzött rom-ot tegyek rá (mellékesen még azt sem találtam rá),az MTK progik meg valamiért nem működnek rajta,kiírják,hogy "Cannot find EngineerMode app". Annak ellenére,hogy azt nyitottam meg!
-
Desxtra
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy rendeltem Kínából egy telcsit,nemrég jött meg,de a hangátvitele enyhén szólva is gázos,ugyanis a vonal túlsó végén (akit én hívok,vagy aki engem hív) semmit nem lehet hallani,csak olyan zakatolást,mint amikor rádió (vagy más elektromos eszköz) mellett áll az ember. Nekiálltam levelezni az ügyfélszolgálattal,mert szerintem a szervíz menüben be lehetne állítani (abból gondolom,hogy kihangosítva nem csinálja) a mikrofon hangerőnél,de nem hajlandók szervíz kódot adni hozzá (vagy azt sem tudják,hogy mi az),inkább jobbnál-jobb ötletekkel bombáztak (vegyem ki az akksit,cseréljek SIM kártyát,reset-eljem a telefont,stb). Végül eljutottunk oda,hogy hajlandók kicserélni,ha visszaküldöm,vagy visszaadják a pénzt! Utóbbi azért necces,mert fizettem rá vámot (plusz a visszaposta költsége) így az már eleve bukós üzlet anyagilag. Előbbivel meg az a bajom,hogy megint két hónapot várhatok arra,hogy esetleg egy ugyanilyen beteg telót kapok!? Mik a tapasztalatok az ilyen cserékkel kapcsolatban,illetve ha valaki találkozott ilyen problémával,akkor van e rá megoldás?
Jah:
A teló,amit rendeltem,itt van:http://www.tmart.com/YM-M998-4.5-Android4.3.2-OS-MTK6572T-Dual-Core-1.2GHz-Bar-Smart-Cellphone-White-EU-Standard_p235537.html
Segítsetek légyszi,ha tudtok,külföldi fórumokon nem találtam sem hasonló betegséget,sem szervíz kódot (ami működik) hozzá!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest