- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nariii89
újonc
válasz
Viktor0610 #136233 üzenetére
Kedves Viktor0610, dewill79, fateless !
Köszönöm a gyors válaszaitokat!
-
Nariii89
újonc
válasz
Ciccuka #136214 üzenetére
Kedves Ciccuka!
Köszönöm az ötletet, de ez valóban nagy. A napokban volt szerencsém kézbe fogni néhány telefont, olvastam hozzá még pár mobilarénás tesztet és szűkítettem a kört.
Ha választanom kéne az alábbiak közül, mire voksolnál/voksolnátok: Huawei P9, Huawei P8/P9/P10 lite, Honor 8, Honor 8 lite, Sony Xperia XA1?Előre is köszi Mindenkinek!
-
Nariii89
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni telefon vásárláshoz, mert minél többet olvastam, annál tanácstalanabb lettem
Megbízható dual sim-es kütyüre van szükségem. Jelenleg is használatban lévő hőn szeretett telefonjaim: Samsung F400 és Sony Ericsson Xperia mini pro (SK17), ezért ez a viszonyítási alapom.
Mire használom: telefonálok, sms-t írok, zenét hallgatok (fülessel, ezért a szép hangminőségnek nagyon örülnék), ébresztőt állítok, néha 1-2 fényképet csinálok, viber, és céges e-maileket kell olvasnom. Ebben kimerül mindenféle telefonos tevékenységem.
Milyet szeretnék helyettük: max 5" méret vagy kisebb, egy esetleges leejtéstől ne törjön végtelen darabra, egy év múlva is szépen működjön, ne kelljen órákat a szoftveres problémákkal küzdenem (nem vagyok otthon benne). Használt és új is lehet, nagyjából 50 E Ft-ig. Nem ragaszkodom egy márkához sem, blackview, homtom, samsung, doogee, mindegy.Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Egyéni arckép OFF
- Subaru topik
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest