- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drogery
tag
válasz
berigazek #7203 üzenetére
annyiért én is eladtam volna neked.
valakit érdekel?szerk: nagyon tetszik amúgy. egy bajom van vele a 4,5". simán vitt eddig minden játékot. a kijelzője tényleg nagyon szép. gps 1-2 percen belül talán jelet. wifi se gyenge. ha nem nyomogatom akkor 4-5 nap készenlétet hoz.
sgs-ről jöttem és még meglepődtem, h a fülesemmel milyen szépen szól a zene.8.16 alapú orosz rommal használom, full play, root, semmi kínai cucc.
minden igaz, amit írnak a leírásban. -
drogery
tag
sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. megérkezett a thl w3+-om és szeretnék rajta rom-ot cserélni.
sikerült is letölteni, a driverek is fenn vannak, de a flashtools-al nem boldogulok.
le tudná vki írni a menetét?
ez alapján próbáltam megcsinálni, de az 5. pontnál elakadok. benyomom a power gombot egy picit és nem történik semmi. -
drogery
tag
szerintetek w3+-ra mennyire valós/várós egy JB?
-
drogery
tag
Sziasztok,
engem is elkapott a kíni őrület.
Jiayu g3 lesz, ha egyszer megjelenik, de a gizchina szerint ez szinte sose fog eljönni. kommentben viszont e hó 15-ére írják a megjelenését.
Ráadásul itt csak 240.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest