- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #47854 üzenetére
Ezeket az információkat melyik topicba lehet beírni?
-
pinnacle
nagyúr
Jiayu S2 Phone Size: 139*67.5*6mm, 125g, $299.90. Lehet, hogy a kínai telefonok miatt, az Apple, Samsung is úgy jár mint a Nokia?
-
pinnacle
nagyúr
Nem erre szokták kitalálni az off topicot? Ott meg bármiről lehet beszélni. Illetve az Indexen is van ilyen fórum.
"Figyelem!
Ebben az alfórumban olyan topikok laknak, melyekben a megszokottnál magasabb a megalapozatlan információk aránya.
A publikált elemzésekben, írásokban foglaltak nem minősíthetőek befektetésre ösztönzésnek, vételre, vagy eladásra vonatkozó felhívásnak, befektetési tanácsadásnak.
Továbbá felhívjuk látogatóink figyelmét arra, hogy a topikokban elérhető linkek, idegen internetes források tartalma, illetve az azokon fennálló szerzői jogok tekintetében felelősséget nem vállalunk.Az ebben az alcsoportban lévő topikok moderálása kizárólag kérésre történik. A közösség felelőssége az, hogy az oda beilleszkedni nem tudó olvtársakat kivesse magából. A teljes fórumra vonatkozó alkotmány-jellegű szabályokat a moderáció továbbra is betartatja. Ebbe a fórumcsoportba topikot áthelyezni nem jog, csak lehetőség. Itt topikot nyitni lehetséges, de nem javasolt."
-
pinnacle
nagyúr
válasz
andrasxx #47610 üzenetére
Köszi andrasxx, ÁrPi2! Sajnos nem minden Androidos telefonon megy a MobileVoip. Vettem egy LG L7 II-t, és a hívott fél nem hallott semmit. CineDOG1 ajánlottad, hogy más verzióval is próbáljam ki, de egyikkel sem ment. Azért kérdeztem, hogy nem tudtok-e jobbat, mert nem ismerem a kínai telefonokat és olvastam a kamerája nem az igazi, igaz lehet, hogy ez általában jellemző a kínai telefonokra. Egyébként van olyan Gsmarena szerű összehasonlító oldal ahol a Jiayu is fent van? Itt 170$ a G3T, de még nem találtam meg, hogy miben különbözik a G3S-től.
-
pinnacle
nagyúr
A Jiayu G3s-en működik a MobileVoip? Esetleg tudtok jobbat ajánlani 200$ körül?
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Segítséget kérnék, mert elvesztem a kínai telefonok bőségében. Itthon az LG L7 II, Ace 3, S Advance, S3 Mini közül sem tudtam választani.
Nincsen semmi extra igényem, csak az, hogy a fenti telefonoknál ne legyen nagyobb, minél vékonyabb, jó képminőségű, magyar nyelvű, megbízhatóan működjön és max.200$-ból jöjjön ki. Garanciától tartok egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged