-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mzso
veterán
Helló!
Nem találtam általános okostelefonos témát, talán itt tud valaki válaszolni.
Tud valaki nekem olyan mágneses microUSB adaptert/kábelt ajánlani ami jó (pl van rendes kapaszkodó köröm) és kipróbáltan működik megfordítva is? Unom már, hogy a microUSB portok mindig elnyúzódnak rövid időn belül. Az új telefonomon is azt veszem észre, hogy nem olyan pászos már és nem kattan amikor betolom a csatlakozót.Korábban próbálkoztam ilyesmivel de az gagyi volt. Bár a dizájnja alapján nyilvánvalóan úgy volt kitatlálva, hogy mindkét irányban csatlakoztatva is működjön, de csak a töltés ment mindkét irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest