- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #140159 üzenetére
Pedig reménykedtem, hátha. De akkor feladom.
-
svgyula
addikt
válasz
ElektrikusDE #139619 üzenetére
Szia! Hát az is kb olyan sebességű a mai alsó kategóriás telókhoz képest mint a gyalogos a repülőhöz
Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r
Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......
-
borisz1994
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #139610 üzenetére
Sajnos nincs ilyen opció benne.
-
atee_13
őstag
válasz
ElektrikusDE #139079 üzenetére
köszi, bár nem gondoltam volna hogy 100+ ban gondolkodnak eBayen USA felújítottak vannak 30-35 között. Ha ennyi az ára akkor inkább 115 ért vennék 1+ 7 et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest