- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
ElektrikusDE #140159 üzenetére
Pedig reménykedtem, hátha. De akkor feladom.
-
svgyula
addikt
válasz
ElektrikusDE #139619 üzenetére
Szia! Hát az is kb olyan sebességű a mai alsó kategóriás telókhoz képest mint a gyalogos a repülőhöz
Nekem van egy navon "codda" tablet amiben egy MT8321 valami(?) dolgozik olyan lassan, hogy szinte semmire nem jó. Ráadásul ez az android go 8.1 háááát egy nagy sz...r
Bármilyen launchertől úgy leguggol, hogy csak több perces udvarlás után lehet bármit látni a kijelzőn ami megmozdul. Nem is értem ezeket az eszközöket és azokat akik nem képesek rendes, a szoftver igényeinek megfelelő hardverral ellátott eszközöket kiadni! Ilyenkor azért megfordul a fejemben a gondolat, hogy ezeket azért valamilyen minősítési eljáráson engedélyeztetni kellene nem csak a doboz külsejét hanem az egész eszköz működését! Mert ez biztosan negatív pontozást kapna......
-
borisz1994
csendes tag
válasz
ElektrikusDE #139610 üzenetére
Sajnos nincs ilyen opció benne.
-
atee_13
őstag
válasz
ElektrikusDE #139079 üzenetére
köszi, bár nem gondoltam volna hogy 100+ ban gondolkodnak eBayen USA felújítottak vannak 30-35 között. Ha ennyi az ára akkor inkább 115 ért vennék 1+ 7 et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest