- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalci1
csendes tag
Bluetooth-on küldtem már file-t az OK volt. Most hét végén próbálom összelőni a kihangosítóval-+ az autó GPS-ével, arról majd később.
IGO8 futott egy próbáig rajta, de nem használtam úton. Most kaptam egy új egyedi fejlesztésűt, úgyhogy az előzőt leszedtem, s kipróbálom ezt.....
-
Kalci1
csendes tag
Hi!
Nekem eddig bejött.
Nem olcsó mulatság (62 rugó+ egy 16GB kártya: 8eFt), de a két SIM tökéletesen műkszik kártya és előfiz. függetlenül (GSM+3G) plusz ami még benne van (Wifi, GPS....stb.) s érzésre-tapasztalatra semmiben nem marad el a SGSII mögött, ami egy SIM-el is 120 rugó.
A kijelzőre adnak egy védőfóliát, de mivel üvegből van, s ha nem gyémántkörmöd van, akkor nem hajlamos karcolódni.
Az, ami volt progi rajta, az eléggé felejtős............de Lady Panda v. etotalk.com-on lehet rom frissítést (2011.11.26) leszedni, kb. 1 perc frissíteni, s aztán változik a felület+progik. Utána kb. 2/3-át törölni lehet és Market-ről telepíteni, ami tetszik.
Langauge csak english vagy valami egzotikusabb
Fizetős - byte zabálós - progikat (google maps + chinese megfelelőit) azonnal törölni, mert megzabálják a pénzedet!
De ez mindegyik kínaira cuccra áll!Nekem bejött a készülék, de mondom számomra a legfőbb előny, hogy két SIM-et kezel függetlenül, s fele árból, mint a Magyar rablópiacon!
Üdv: Kalci
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest