- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
Te ügyesebb voltál!
Én most rendeltem először ilyen módon telefont és nem igazodtam el igazából a rendszerben. Egyébként nekem megérte az árát, fóleg, hogy a marketről már sok mindent átszabtam rajta. Itthon sajnos nem kapható andriodos ebben a kategóriában, mert a GSMART telefonja is 70 eFt de az még gyengébb mint ez a kínai. Egy éven belül úgyis újat fogok venni, állandó a fejlődés a piacon.
A te készüléked is ugyanaz az IMEI számot írja ki mindkét kártyához?
Lehet, hogy ezért nem lehet külön csengőhangot rendelni a kártyákhoz? -
ktamas55
tag
Én is egy HDC a9100 jelű készüléket használok (kínai Samsung Galaxy S 2).
Eléggé kezdő vagyok az android terén. Írod, hogy lecserélted a kínai felületet és frissítetted a szoftvert. Hogyan tudom megcsinálni?
Lenne egy másik kérdésem is. Az ébresztő hangok mellé, amelyek gyárilag a készülékben vannak, lehet-e pl. mp3 hangot beállítani? Én nem találtam sehol ilyen beállítást.
A két SIM kártyához nem lehet külön-külön csengőhangot beállítani? Ezt sem találtam.
Amit viszont komolyabban hiányolok, az az, hogy a jó öreg naptár program, ami a legolcsóbb készülékekben is benne van, itt sajnos nincs. Ezzel mit tudnék kezdeni?
Köszönöm a válaszokat. -
rr100
csendes tag
Köszi!
Eddig nagyon ígéretes. Még két kérdésem lenne:
- Bluetooth stabil-e?
- iGO (hogy) fut rajta?Nekem is elsősorban a két sim miatt kellene váltanom galaxy s-ről, és a Gigabyte G1345-t nézegettem eddig, Nagyon örülök hogy írtál, mert nem találtam még sehol komolyabb tesztet erről.
-
ktamas55
tag
Igen, azt hiszem én a drágább verziót választottam. Az ára 289 USD volt, a szállítás + 40, úgyhogy a végösszeg 329 USD. Nem is beszélve arról, hogy ha még vám is jön rá! Bár ezzel azt ígérték, hpgy 6 napon belül itt lesz. Végül is az ára nem is érdekelne, csak már itt lenne a cucc.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest