- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potrien
senior tag
válasz
vinczetibor #128192 üzenetére
a forint mennyivel többet ér.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128177 üzenetére
Közösség biztosan lesz mögötte. Ez egy jó választás lehet, csak ennél is be kell vállalni, hogy megpiszkálod.
-
törölt tag
válasz
vinczetibor #128190 üzenetére
A dual SIM + mikroSD ügyben a Xiaomival sem lennél előrébb. Az már szubjektív, hogy IPS, hátlapon az ujjnyomat olvasó, nincs fizikai home, és nem vízálló. Viszont, van infra, ami meg a Samuból maradt ki.
-
törölt tag
válasz
vinczetibor #128192 üzenetére
Szívből sajnállak, azt hittem jó magyar forintban kapod a fizud...
-
törölt tag
válasz
vinczetibor #128188 üzenetére
Nem szeretnék beleszólni, de most nemigen lesz olcsóbb semmi, a dollár árfolyama az egekben van....
-
tibcsi0407
félisten
válasz
vinczetibor #128188 üzenetére
Ez van, ők is beszerzik és arra teszik a hasznot, ha drágábban szerzik, akkor többe kerül, ilyen egyszerű. Lesz karácsonyi akció, de az nem ide tartozik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
vinczetibor #128186 üzenetére
Már egy ideje követem a LeEco dolgait és biztos lehetsz benne, hogy komoly háttere lesz a telefonnak, de Te tudod.
-
zizol
aktív tag
válasz
Katira azért van megbízható forrás, ahol mostanában van is elérhető raktárkészlet (eustock, ali goldway).
Vibe Z után nem lenne kicsi egy 5.1-es kijelző (Samu S7)?
Nekem a Vibe Z2 Pro (6") után a Xiaomi note 3 pro (kati) 5,5 coll is megszokást igényel. Magyarul visszalépés. -
viktorhu
veterán
válasz
vinczetibor #128176 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincsen. Az egyik sim slot az sd kártya helye is egyben, szóval ha dual simezel, nem marad sd kártyának hely.
-
törölt tag
válasz
vinczetibor #128176 üzenetére
Akkor nem értem, hogy min hezitálsz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ezt miből állapítottad meg, hogy nem lesz mögötte közösség? Abból, hogy az USA-ban is sokat eladnak belőle?
Csak idő kérdése és záporoznak majd a CM és egyéb ROM-ok is rá. -
zizol
aktív tag
válasz
vinczetibor #128165 üzenetére
Mate 8 nálam azonnal kiesik (a korábban leírtak alapján)
Itthon szerintem nagyobb az árkülönbség a 1+3 és a samu között, de ha ugyanannyiba kerül a kettő akkor tuti a Samu:
- jobb kamera
- jobb értéktartás
- bővíthetőség (ugye a duos is fogad SD-t?)
- VÍZÁLLÓ -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128169 üzenetére
Zuk z2 pro b20 as, de az meg nem a tipikus out of the box telefon. Ha kéred a webshopos rom -val , akkor lesz magyarnyelv és google, de nincs frissítés stb.. Gyári rom-val nincs magyarnyelv és google.
A többi b20-as+google+magyarnyelv. Legalábbis, ha nem kínait veszel(1+3T) Mate8 ból úgy emlékszem a kínai is b20/dual aktív volt.Egyébként nem árt megnézni a Xiaomi Redmi Note 3 pro kate verziót. B20 as és árban jóval ezek alatt van.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128167 üzenetére
Ja mostmár látom, a samu is duos
Részemről , a zárt rendszer és a TW miatt zárom ki. Ennyi a történet.
Tisztában vagyok vele mi a topik neve! A samuk típus számával nem vagyok tisztában!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128165 üzenetére
Mate vagy 1+3T , de ezzel kapcsolatban megvárnék egy tesztet. Ha cdak az ár a lényeg, akkor még sok minden van. Honor 8, Xiaomi Mi 5, Zuk z2/ z2 pro stb...
Az álltalad felsorolitakból egyértelműen a Mate vagy a 1+ teló.
Másrészt ez nem a "milyen okostelefont vegyek" topik. Harmadrészt a samu dual simes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPad topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest