- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
Gameboy77
üzenetére
Nem a debug mode a hiba oka (SP Flash Tool akkor is működik ha nincs boot/system), hanem mert a driver szar amivel próbálkoztok, esetleg a kábel.
A menete: Kábel kihúz, telefon kikapcsol, SP-ben elinditod a download-ot (preloader nélkül!), kábel rádug, akksi be.
Mindenképpen Windows XP-s gépet javaslok flasheléshez (én virtuális géppel szoktam). -
sasa311
veterán
válasz
Gameboy77
üzenetére
Ez a leírás MTK65xx készülékekre készült még jó régen, nem vagyok benne biztos, hogy ebben a formában működik az új platformmal is..
65xx platformon akkor produkálta ezt a hibát, ha rossz volt a driver, vagy pár készüléktípusnál akku nélkül kell csinálni a flashelést (ergo vedd ki fizikailag az aksit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest