- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
albi31
üzenetére
Szia! A helyedben én megnézném azt a készüléket
Ennyiért nem árulnak dual aktive készüléket. Mert ugye ha belegondolunk az egyszerre két GSM egységet jelent! Ahhoz viszont az az akkumulátor(1750mA) legjobb esetben főleg ha netezel 2óra üzemidő. Szerintem jó az dual standby-nak is csak szeretnek az eladók rendesen túlozni! A hazai "márkás" telefonoknál már az is nagy szám ha 2db sim foglalat van! Már ekkor megelőzik árban a kínai "márkás" és hát lássuk be frissebb fejlesztésű telefonokat. Én csak a kit sim-es telefonokról beszélek! mielőtt valaki félre értené.
Ja megnéztem a leírásokat a linken én sehol nem találom a leírásban a dual aktive kifejezést.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
albi31
üzenetére
ööööö, szóval a "full active dual" az mi?
A "dual standby" a legtöbb két SIM-es készülék jellemzője. Itt ugye egyszerre csak egy egyik kártya aktív. A "dual active standby" esetében mindkettő az lehet, de ennek (fel)ára van. Mobilnetre bőven elég a sima készenlét. Ebben a variációban viszont nagyon széles a spektrum.MOD: Ja, már látom mire gondolsz. Hát ezek nem nagyon férnek bele a 40k-ba.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Raspberry Pi
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennyiért nem árulnak dual aktive készüléket. Mert ugye ha belegondolunk az egyszerre két GSM egységet jelent! Ahhoz viszont az az akkumulátor(1750mA) legjobb esetben főleg ha netezel 2óra üzemidő. Szerintem jó az dual standby-nak is csak szeretnek az eladók rendesen túlozni! A hazai "márkás" telefonoknál már az is nagy szám ha 2db sim foglalat van! Már ekkor megelőzik árban a kínai "márkás" és hát lássuk be frissebb fejlesztésű telefonokat. Én csak a kit sim-es telefonokról beszélek! mielőtt valaki félre értené.