-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
svgyula #98023 üzenetére
Ennek semmi köze a mókolt romokhoz! Ennek egyetlen oka van: kőkemény user error! Hogy miért? Tessék szépen megnézni mi marad a kalibrációból NVRAM format után! Semmi? IMEI? Az nincs... IMSI? Az sincs...MAC címek? Ez kakukktojás, tessék vigyázni... ez gyárilag sincs... Proximity sensor? Nincs... éééés... akkor miért kéne legyen touch? Ugyan már...
Csak én legalább 300-szor mondtam el, hogy:
!!!!!TILOS A FORMAT+ALL OPCIÓT HASZNÁLNI A FLASHTOOL ALATT!!!!!
Az NEM usereknek van ott!
-
Gwent1
tag
válasz
svgyula #98023 üzenetére
Köszönöm a választ. A gond, hogy ezen már túl vagyok sajnos azzal sem megy ezért nincs ötletem.Nem értem, hogy teljes romcsere (format+download és frimware update) ellenére valahol mégis megtartja a hibát. És azért tettem ki több fórumra hátha valaki nem olvassa az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest