- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Szipoly #87403 üzenetére
mtk droid tools azzal egy full mentés, [link] [link] itt egy leírás róla, ha ez lefutott rendesen (legyen az sd-n hely, mert oda ment először), majd flashtools-hoz is készítsd el az állományokat mtkdroiddal így lesz egy mostani állapotod.
Appokat és adatait (pl játék és játékállás) vagy titanium backup, ehhez root jog kell, vagy helium ( a helium annyiban jobb, hogy az 4.0, 4.2, 4.4 között is képes átmenteni, a titaniumnak a mentési állományai androidfüggőek, így kitkatra 4.2-röl nem lehet átvinni az appokat és adatait - nekem legalábbis nem sikerült) -
törölt tag
válasz
Szipoly #87403 üzenetére
A biztonsági mentés -t szoktam választani ami a programok között van
személyes adatok(partner, üzenet, kép, naptár, zene, könyvjelző, ) és alkalmazások mentését szoktam választani.Nekem ez elég szokott lenni.
Ha profibb megoldás kell pl ott a Titanium backup:
"A Titanium Backup nem csak az alkalmazást képes visszaállítani, hanem a hozzátartozó adatokat. Azaz nem kell újra belépni a facebook/twitter/foursqare/gowalla/miso/stb. alkalmazásokba, mert minden alkalmazás úgy kerül vissza a telefonodra, ahogy azt hagytad.
Ezenkívül a híváslistád, sms-ek, játék mentések minden egyéb beállítások is visszaállíthatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest