Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
west76
üzenetére
Igen, a Note valóban jó készülék, már vettem egyet, de sajna egyéb kalandos körülmények miatt csak messziről láttam, aztán harcolhattam a pénzemért. De most, hogy megláttam az MM-ben ezt a G750-et, merült fel bennem a birtoklási vágy.

Csak nem tudok dönteni.
Pontosan ahogy írod jobb a Note támogatottsága, elég megnézni a topikját, míg a Huawei-é, hogy finoman fogalmazzak nem igazán látogatott. De erre van két év gari és szervízháttér, míg a Note-ra csak a webshopos.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pontosan ahogy írod jobb a Note támogatottsága, elég megnézni a topikját, míg a Huawei-é, hogy finoman fogalmazzak nem igazán látogatott. De erre van két év gari és szervízháttér, míg a Note-ra csak a webshopos.