Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Igen.
A lead 3-nál javítottak szoftveresen az akkuhasználaton (egyenlőre cpu-spy-al az tűnik fel, hogy b@szik elmenni deep sleep-be
vagy csak nagyritán. A lecserélt modecom xino z25-öm 2/3-át ha nem többet deep sleep-ben töltötte), ezért remélem hogy ennél is fognak - bár engem annyira nem zavar, mert töltő szinte mindig kézközelben.A fülest nem mindegyik telónál mondanám rossznak, mert a fentebb említett telefonomhoz igen patent fülest adtak, csak pupilláztam nagyon. Vettem a két fiamnak annó 4e ft/db-ért phillips fülest ... hááát ... van olyan hangzása a modecomnak
annyi hogy az meg kicsit kényelmetlen nekem.Igen 4.4, a doboz szerint az enyémet 09-10ikén vették le a gyártósorrol, és mint írtam a 2gb/4gb-s rom van rajta, amit ota-ban még kifrissített a 0.5.5.1-esre cikra 21 mega letöltésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Óra topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy csak nagyritán. A lecserélt modecom xino z25-öm 2/3-át ha nem többet deep sleep-ben töltötte), ezért remélem hogy ennél is fognak - bár engem annyira nem zavar, mert töltő szinte mindig kézközelben.