-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Moleman #84668 üzenetére
A PowerVR SGX531 és az 544MP2 között ég és föld a különbség. Sok vészmadár külföldi fórumon sírt, hogy a Modern Combat 5! el sem fog menni a telefonon. Nos nálam Medium felbontási részletességgel 1280*720-ban pörög és egy röccenést sem venni észre. Ugyanezt tudom mondani az igen IGP igényes Asphalt 8: Airborne-ról is és a GTA: Vice City is High grafon 70% view distance mellett futkos. Igaz nem egy Mali 450T, de nincsen sokkal lemaradva mögötte.
UI: nem gondoltam a droid-nál itt konkrét személyre. Arra céloztam, hogy valaki mindig felhozza a témát, holott a topikból a modik kérésére itt nem erről kéne csámcsogni.
Thome
A custom rom max annyit mutat, hogy vannak mögötte olyan emberek, akikhez alkalom adtán tudsz fordulni, ha szoftveresen valami apró gubanc van az out of the box rommal. Tehát maga a személy fontos, nem a nyakló nélküli romok halmaza (amiknek fele bugos)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest