- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
Siendor #8448 üzenetére
Nagyon jó a leírás, és az is, hogy magyarul van.
Tapasztalatból megjegyzések:
Én bizony nem rakom vissza az akkut, csak a zöld kör/O.K. után, mint a ZP100-nál is tettem.
Az USB bedugása a Flash Tool használata közben mindenféle kalandokkal fog járni, erős idegek és türelem kell hozzá, "sámányity" (varázsolni), ahogy az oroszok írják.
A vold.fstab cseréje szükséges, amely néha nem történik meg a Te leírásod végrehajtása során, ilyenkor az sdcard-ot nem látja a telefon. Nálam ez előállt.
Brunoval leveleztem, és az orosz fórum leírását elemeztem, amely igen alapos és részletes, és a következőt tettem:
1. Kivettem a 32GB sdcard-ot.
2. Letöltöttem a Bruno fórum #131 szerinti V970_disable_sdcard zip fájlt:Okay, my new custom ROM was just released. Sorry guys for the mess up with the previous one, but I've realized that re-odexing system apps and framework was causing some unexpected errors. Also, CRT-effect was breaking auto-brightness feature so I had to disable it.
And for those that already applied the extended userdata mod, please install this .zip file (right after flashing ROM update) under recovery mode to automatically place the modified vold.fstab under /system/etc.
3. Rámásoltam a 32 GB sdcard-ra, visszatettem a telefonba, bekapcsoltam.
4. Recovery-be mentem (a Bruno féle előzmények után ezt már a kikapcsolási menü felajánlja, egyébként gomb kombináció)
5. Installáltam az előbbi zip fájlt.
O.K.Az egészet lehet a vold.fstab kézi cseréjével is intézni, de annyira nem értek az Android lelkéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest