- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Mottie #84338 üzenetére
Lehet páran ugrani fognak rá, de én most már csak olyan telefont veszek, amin stock, vagy nagyon picit módosított droid fut. Nem véletlen. Ott van pl a moto G, amit kb 4 hónapja használok (előtte próbáltam sok kínait, 8 magosat is, de 130mm alatti telefon kellett és nem mertem bevállalni a Mi2S-t látatlanba) és nincs akadás. Azért nincs akadás, mert a stock droid nincs tele felesleges szar effektekkel, nagyon jó az optimalizáció, minden szuper. A kínai telefonok zömére, ugyanez jellemző, stock droid és szépen megy minden. Egy jóféle 6592-es biztosan nagy előrelépés lenne, de előtte mindenképpen kérdezz itt rá a konkrét típusra.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Mottie #84338 üzenetére
Az Xperia T a.k.a. James Bond telefon a maga idejében ( két éve) azért volt nagy szó, mert felvette a versenyt ( esetenként meg is nyerte) a 4 magos telefonokkal. Az, hogy "elég nyögvenyelősen operál" sajnos optimalizáció kérdése. Nem tudom, hogy állsz a MIUI romhoz, de lehet megérne egy próbát a telefonodon, már csak azért is, mert ha jól tudom azt a sonyknál zárt bootloader mellett is fel lehet tenni, de ebben nem vagyok biztos, utána kéne olvasni. A 6592 ha jól van optimalizálva az adott készülékre az oprendszer akkor kicsit a snapi 600 fölé lehet belőni, de a 800-as szintjét nem éri el. És végül, hogy milyen sebesen pörög a rendszer ismét optimalizáció kérdése, láttam már szélsebes samsung galaxy ace-t is egy jó CM-vel és láttam már folyamatosan szaggató THL-t elcseszett custom rommal.
(#84341) Keeperv85
Tudom, de belegondolva teljesen igazad volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest