Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Te sem érted,amíg a csaj nem jelentkezik még holnap sem 13 e-mail után ott valami bűzlik és NE rám dobjátok a követ,jó,mert nem én vagyok a csaló,hanem sokan felettünk,akik milliárdokkal játszanak

Velünk meg ,,Lólépésben" rögtön odébb raknak,ha valami okosat mond valaki tőlük
Ennyi!Le légy egyoldalú,majd mától nézd meg,hogy kikupálom magamat VÁM űgyben,mert ahogy eljöttem a másik cégtől és jól összeráztak bennünket hivatásásokat,sokan ott hagyták a pályát,én is,nem bírtam az igazágtalanságot sosem!
Ezért mondtam,hogy írjanak rá TELÓT ÉS most már mindenki hagyjon békén,aki bántani akar nekem.
Altató hatására nem tudok aludni,na meg írni sem :-)
Jó éjt és tegyétek a JOG -könyvet a párnátok alá,hogy szívjátok bele a tudást,de mire megtanulnátok kiadnának új Jogszabályt,mint a Bv-ben vagy Rendőrségen...
OFF: Bezárva Ti aludjatok jól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LG LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest