Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
paulkaresz
üzenetére
Na szóval, több mint egy fél órája már pihentem, mikor észrevévén felszólításod nem tudtam ellenállni, hogy billentyűzetet ragadjak. Az mit a szememre hánysz az általam készített 8 bejegyzés plusz kontra, ami szerintem nem egészen két oldal. A bűnöm mindössze annyi, hogy valamely ok miatt (lehet pillanatnyi elmezavar), úgy ítéltem meg, hogy felteszem ezt a vitát generált kérdést. Ezt utólag már bánom, azaz nem, nem bánom ugyanis mostanában többször olvastam ÁFA és egyéb ügyekről, biztosításról, stb. tehát feltételeztem, hogy foglalkoztatja az embereket. Csak azt tudom mondani, senkit nem biztattam törvénysértésre, csak a szabad választás lehetőségét vetettem fel, ami egyébként is 4 évente mindenki számára megadatik.
De mostmár tényleg peace, reggel mennem kell pénzt keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Asztalos klub
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest