- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Laza... #69008 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint is ezerszer jobb eBay-ről vásárolni: minden megbízható eladó gyorsan válaszol, akkor is, ha már fizettél, míg Alin a sok gyémánt sem garancia semmire. Ráadásul utóbbi helyen volt már olyan is, hogy csak 60 nappal a postázás, kb. 70-75 nappal a fizetés után kaptam meg a visszatérítést, miközben ugyanez eBay-en max. 45 nap.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #69008 üzenetére
Ilyenkor szoktuk elmondani, hogy kosárba rakáskor látszik a processing time, mielőtt kifizetnéd, és ha sokallod, akkor még mindig megteheted, hogy visszalépsz, és rákérdezel az eladóra. Nem az eladón múlik, hogy Te anélkül elfogadod a feltételeit, hogy elolvasnád, aztán pedig reklamálsz.
Értsd jól, én most vettem egy cuccot, de 50 nap processing time van megadva. Nem sürgős, de jó lenne, ha 2 héten belül feladná. Ha megteszi, akkor megköszönöm, ha nem, akkor szó nélkül tudok pénzt visszakérni, és nem fogom szidni a fajtáját, mivel vásárlás előtt már látszott az 50 nap...(#69016) svgyula: NO FEEDBACK SCORE.... Sok sikert a kamikázéknak!
(Jól figyeljenek, mert csak egyszer mutatom meg...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest