- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
diegho #62902 üzenetére
Figyu, a fostalicska kifejezés az enyhén szólva túlzás, ha az árához viszonyítjuk.. Amúgy nekünk csak a két SIM foglalat miatt kell, és VOIP telefonálásra lesz használva, szinte semmi másra. Elhiszem hogy THL, ZOPO és egyéb nevesebb márkákhoz viszonyítva egy gyenngus darab, de semmiképpen se fostalicska. Ahogy néztem a legolcsóbb kétmagos teló is 60$ körül mozog, akkor ez 4 magosként 75$-ért ajándék. Főleg Geekbuying vállal rá 1 év garit, nagyon korrekt oldal.
18 ezer ft-ért milyen hasonló teljesítményű telefont tudsz vásárolni? Sztem semmilyet, és igen tudom hogy nem kellene túl sokat rádobni, kb plusz 10 ezer ft-ért már normálisabb gyáártó hasonló tudású telóját is meg lehet venni, de nekem, mint magyar állampolgárnak jelenleg luxus volna az a plus 10ezer... Főleg hogy van mellette normális telóm, ez csak másodlagos készülék lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest