Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Brain75
üzenetére
A héten kellett s3-mal készült képeket néznem munka miatt. Nagyon elcsodálkoztam azokon a teljesen elmosódott képeken, a felén nemhogy részletek nem voltak, de még azt sem lehetett felismerni, hogy mi van rajta. Teljesen le voltam döbbenve.
Szóval innentől kezdve engem nem fog izgatni egyetlen kínai telefon szidása sem, minden telefon alkalmatlan képek készítésére.
-
balazs1022
őstag
válasz
Brain75
üzenetére
A video 1. felének tényleg nincs sok értelme. És S3 felhasználóként sztem is meg kellett vna törölni a lencsét. De én direkt a tesztelős részt emeltem ki. Valóban sok gyártónak ilyen alapossággal kéne telefont gyártani. (amúgy sztem már nagyon közelítenek kamerába a nagyokhoz a kínaiak, egyre többen használják a sony, omnivision modulokat )
(#62812) RVR400. Erre a tesztre kíváncsi lennék. Remélem megosztod majd velünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- VoIP telefonálás
- Automata kávégépek
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple asztali gépek
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest