- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5429 üzenetére
Ez a megosztás érdekelne engem is.Bár találtam a neten egyet,de sosem baj ha több verziószámú prrgi is van tarsolyban:-)
Kösz előre is. -
DJGABI
addikt
válasz
Logout-on lehet offtopic-ba írni, meg szerkesztgetni, egyszerűbb mint itt, vagy csak ezért egy külön blogot regelni.
-
kugli81
aktív tag
válasz
Hát lehetne egy általános leirás én pl: kb annyit értek egyenlöre az androidos telokhoz ,hogy leszedem netről a cuccokat és feltelepitem ,de hogy metés visszaállitás saját rommal ilyesmi nem igazán menne és még szerintem van egy csomó dologk amit nem árt ha valaki vesz egy új telót és tud róla . Majd kitapasztalom vagy kérek segitséget csak nem akarom megszivni azaz mégis csak másolat és nem akarok a neten keresgélni majd hozzá mindent hanem lementeni a sajátját hogy hardver hibán kivül a szoftveres gondokat legalább meg tudjam oldani nem akarok kinába postázgatni
Egy kinai tablet fekszik nálam éppen mert fogalmam sincs hozzá milyen rom kell rá nem találok.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest