- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Az Ulefone gyárában jártunk
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #5429 üzenetére
Ez a megosztás érdekelne engem is.Bár találtam a neten egyet,de sosem baj ha több verziószámú prrgi is van tarsolyban:-)
Kösz előre is. -
DJGABI
addikt
válasz
Logout-on lehet offtopic-ba írni, meg szerkesztgetni, egyszerűbb mint itt, vagy csak ezért egy külön blogot regelni.
-
kugli81
aktív tag
válasz
Hát lehetne egy általános leirás én pl: kb annyit értek egyenlöre az androidos telokhoz ,hogy leszedem netről a cuccokat és feltelepitem ,de hogy metés visszaállitás saját rommal ilyesmi nem igazán menne és még szerintem van egy csomó dologk amit nem árt ha valaki vesz egy új telót és tud róla . Majd kitapasztalom vagy kérek segitséget csak nem akarom megszivni azaz mégis csak másolat és nem akarok a neten keresgélni majd hozzá mindent hanem lementeni a sajátját hogy hardver hibán kivül a szoftveres gondokat legalább meg tudjam oldani nem akarok kinába postázgatni
Egy kinai tablet fekszik nálam éppen mert fogalmam sincs hozzá milyen rom kell rá nem találok.....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest