Hirdetés
- Motorola Fold?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
naspoja
csendes tag
válasz
Martinmentor
üzenetére
szia,
következő lenne a kérdésem: meg merjem-e ugyanezt a tipust rendelni? mivel a motorola razr maxx eléggé borsos áron kapható,így elkezdtem keresgélni hasonló akkukapacitású okostelefon után a nagy hálón. és ez jött ki eredményként. nagyon bíztató amiket olvastam a készülékről a hálón. amiket Te írtál abban bízom,mivel ez nem egy szponzorált oldal és ahogy elnézem létező személyek osztják meg véleményeiket,tapasztalataikat. így gondoltam regisztrálok és megkérdezlek-hozzáteszem bárki más feedbackjeire is kiváncsi vagyok a készülékkel kapcsolatban.
előre is köszönöm a segítséged, és mindenkiét aki hozzászól érdemben a kisregényemhez
itt egy link a készülékről,csak hogy biztosan egyről beszélünk.
-
válasz
Martinmentor
üzenetére
Pixelmentes???? Akkor nem is látsz semmit a képernyőn??? Mer' az gáz...

Ne haragudj, ezt a magas labdát nem tudtam szó nélkül hagyni...
C.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest