Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo
üzenetére
Végre valami pozitív hír!

Egyébként igaza van, dual core-ban gondolkoztam eredetileg én is. De tényleg akarunk egy magosat, főleg ennyiért. Meg amúgyis egyelőre én csak kipróbálnám milyen egy kínai teló -vagy bejön, akkor marad -vagy nem, aztán megy apróra, vagy tesómnak. De a MyAudio teszt alapján bőven használható kategória a chip, simán hozza az "új" MSM7227A szintjét.
Esetleg rendelésben is tudna segíteni ez az ismerős? Mert mint kiderült annyira nem kompetensek ezek a ruszkik a témában
Ja meg a kamerára esetleg rákérdeznél? A fixfókusz még menő ott keletre? Mert az még kellemetlen lehet. Meg gondolom a HD felvétel 3MP-es kamerával felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja meg a kamerára esetleg rákérdeznél? A fixfókusz még menő ott keletre? Mert az még kellemetlen lehet. Meg gondolom a HD felvétel 3MP-es kamerával felejtős.