- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Fotók, videók mobillal
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Nem értesz. Vagy szándékosan nem akarod megérteni, amit írok.
Pont azt magyarázom, hogy az Android rendszerben rengeteg kiaknázható lehetőség rejlik a 3G-n és a GPS-en túl, és ez nem a wifi megléte.
Én már nem vennék "buta" telefont, mert azokra nincs app kínálat. (A Java-s cuccok 99%-a a muhaha kategóriába tartozik.) És a specifikációjuk is gáz (pl. QVGA kijelző). Nekem attól okos a telefon, hogy mindent személyre tudok szabni rajta, akár a launcher-t vagy a böngészőt is. Ezt nem tudja egy fícsőrfón.
Ja, és ha nem nyúzod egész nap, akkor egy relatíve kisebb akkuval szerelt okostelefon is kibír 2-3 napot üzemidőben. (Az Y200 eleinte - amíg nem hagytam bekapcsolva mindig a wifit és a szinkronizálást - 5-7 napos üzemidőt tudott nálam, ez ment le később 2-3 napra.) Úgyhogy ez az üzemidő kérdés sem teszi vonzóvá számomra a Nokiákat (vagy bármi hasonlót).
De senkit nem akarok meggyőzni semmiről. És sem én nem fogok azért lemondani az Androidról, mert a hozzád hasonló gondolkodásúak szerint a magamfajtának nincs is valójában okostelefonra szüksége, sem az a több tízmilliónyi ember, akik évente Android-os készülékre cserélik a "buta" telefonjaikat, majd szimpla mobilként használják őket.
U.i.: Nem zárható ki, hogy a közelebbi vagy távolabbi jövőben szükségem lesz a mobilnetre és a telefonos navigálásra napi szinten. Ha ez bekövetkezik, nyilván olyan készülékre váltok (bár most is ilyen van), ami ezeket tudja. És nem fogom lenézni azokat, akik ezeket a funkciókat nem használják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest