- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #4503 üzenetére
Én már azt is önmagában kétlem, hogy egy 1Ghz-es telefonos dual core proci képes szagattás mentesen lejátszani egy 1920x1080 felbontású pl. mkv filmet, aminek elég brutál a sávszélesség és számítási kapacitás igénye főleg a részletgazdagabb képsoroknál, ahol még az asztali 3.6Ghz HT P4-em is be-be szaggat (lévén nincs hardveres dekóder), úgy hogy amíg ez sem megy, addig nincs értelme FullHD kimenetről beszélni.
De Ricki kollegát meg kell kérni, prögessen le valami fullHD filmet HDMi-n keresztül aztán számolja meg a pixeleket...erre én is kíváncsi lennék. Meg arra is, hogy viszi e szaggatás mentesen.
Meg a másik: Full HD filmet nem nagyon fogsz tárolni a telefonodon amúgy sem, nagy valószínűséggel, mert még az mkv is (élvezhető minőségben/tömörítésben, hogy legyen valami értelme a full HD felbontásnak) eleve 6-8Gb-nál kezdődik. Még ha képes is lenne lejátszani ez a proci azt.
-
Jazz
veterán
válasz
MotorBoy79 #4503 üzenetére
Mivel az álló 540x960-as képet kapásból teljes képernyőn jelenítette meg a 16:9-es monitoron (ami a horizontáli kitöltést illetei), ebből kiindulva ha a csaj elfektette volna telefont, akkor szépen telibe vágta volna egymást a két 16:9-es képarány.
(nagyon remélem mivel én is ilyen telefont rendeltem meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest