Hirdetés
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
szpali
üzenetére
Olvasni olvastam, csak épp nem tudok a kérdésedre válaszolni. ugyanis lassan már nagyítóval kell keresni azt, akinek /40 évtől lefelé/ nem volt még okostelefonja, de én ilyen ember vagyok. Androidos oprendszerekhez pedig végképp nem értek, így nem tudom, hogy melyiknek mennyi a minimum feltétele, amin még elfut. Itt a fórumon szinte mindenki okosabb nálam, volt is olyan hsz, hogy elég az 512 Mb belső memória, bár tudom én is, hogy a 2 Gb a menő... hogy a 256 mire elég, nem tudom. Azt viszont igen, hogy egy ilyen teló "csak" tartaléknak, vagy vészmegoldásnak lehet jó, ha már nagyon csóró valaki, vagy nem akar pénzt áldozni telefonra...
Igaz volt itt már link egy hazai gsm bolttól, ahol jóval 20 alatt lehet minőségi független okostelefont venni, de nem találom, pedig könyvjelzőztem... Annál pedig az én példám tényleg rosszabb telefon. Sorry. De mindig van olyan ember, aki próbaképp vesz (esetünkben telefont) 1-1 készüléket, ami "fapados".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest