- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ugye hogy ugye
és Defy tulajként tudom, hogy a gorillás meg ha pont úgy esik hogy a sarkát vagy élét kapja el a kijelzőnél akkor bepókhálósodik. (Na nem nekem, mert én azért a gorillást is védem a leeséstől).
Persze, én is szeretnék gorilla kijelzőset, de inkább csak azért hogy ne kelljen fóliázni mert az tényleg olyan mint zokniban kufircolniA gorillásat pakolhatod bárhová, nem karcolódik össze. Én csak ennyi pozitívumot látok benne, de ez eléggé jelentős (legalábbis számomra).
Viszont egy nagyságrendekkel erősebb vas-ért cserébe - no meg brutál üzemidőért - képes vagyok lemondani erről az igényről. De azért nem bánnám ha a p780-nak már karcálló lenne a kijelzője, még ha nem is gorilla hanem valami kínai saját (panda vagy sárkány)
(#37449) huan: 4,5"-on a qHD kb olyan felbontás mint a 3,7"-os Defy-n a 854x480. Valahol a neten egy dpi/ppi kalkulátorba beírva hasonlítottam össze. Ott amúgy az is kibukott, hogy amit a telók kiírnak pl az antutuban az nem valós érték. Kicsit nagyobb mint a valóságban.
Na itt is az oldal: [link]
A Defy az 264 ppi, míg egy 4.5"-os qHD 244 - nincs egetverő különbség, tehát kb egyforma lesz a felbontás látványa. (5"-os HD pedig 293)No meg az S750-nél az akksi elbizonytalanít, mert hiába lesz frankó kis telóm, meg még bírja a vizet/karcot, ha útközben nem vehetem elő mert jajj mindjárt lemerül.
A Defy-al is ez a gondom, mindent nagyon tud, tuti fasza, de sokszor mikor pont kellene hosszabb úton (pl busz) nem nagyon használhatom, mert mire odaérek lemerül.
Nálam emiatt előrébb került a brutál nagy akksis(Főleg, hogy a Defy-t is igyekeztem óvni a sérülésektől).
(#37460) domerator: Köszönöm a megerősítést a p780 mellett (még ha nem is nekem szólt)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest