- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
sasa311 #24986 üzenetére
Nyilván 3 év múlva már nem fogom tudni teljesen kihasználni a technológiát, akármit is vegyek, de azt azért elvárja az ember hogy ha 100k ft körül vesz valamit, azt ne kelljen évente cserélgetni...
Ha buta nokiát akarnék, beleírtam volna az opciók közé, nem írtam bele, ebből következik hogy nem akarok.
Terentius.: Én meg ezt cáfolnám részben... Nokia C7et használok, ha jól emlékszek 3. éve és kezd az őrületbe kergetni néha, máskor viszont egész jó, alap dolgok pl. navi, netezés, fb, angry birds mennek, úgyhogy meg lehet csinálni egy telefont úgy hogy 3 évig menjen normálisan (ha a nokia nem áll le az s^3 mal még jobban állnék, de ez nem rajtam múlt)...
-
raulicio
senior tag
válasz
sasa311 #24986 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek! Okostelefont 4 évre venni nem lehet. Egyrészt fizikailag sem arra vannak tervezve, hogy ennyit kibírjanak, másrészt szoftveresen is elavulnak idővel. Nagyon jó a community, meg a sok romolás, de egy-két év alatt szépen mindenki lecseréli a telefonját és nem marad senki a közösségben. Egyébként meg kell venni egy "buta" nokiát, az eláll évekig, szoftverrel sem lesz gond és még az akksi is kibír egy hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- Star Trek
- Exkluzív órák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest