- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Simon02 #17229 üzenetére
Miből gondolod, hogy rád gondoltam, hiszen még csak ilyen irányú jelzést sem tettem? Egyébként nem rád gondoltam.
"annyit azért megjegyeznék hogy én pl előtte tájékozódni szoktam, mielőtt bármit megveszek"
Ez tetszik, mert pont Te mondtad, hogy "minden mtk processzoros telefonhoz alkalmazható hungobungo módszere". Tehát ha pl. itt tájékozódom, és veszek egy goophone i5-t, akkor a te tájékoztatásod alapján gond nélkül tudom root-olni. Aztán jön a meglepi, mivel azt a telefont nem tudtam semmilyen fellelhető módszerrel (köztük hungobungo módszerével sem) root-olni. És más is jelezte, hogy egyes telefonoknál nem ment a root, de valahogy ezekre a jelzésekre nincs reakció/segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest