- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Nekem is úgy indult veszek valami olcsóbbat, egyszerűbbet max 30-ért. Bementem Mediaba, olyan borzasztó képe volt a kirakottaknak, hogy elment a kedvem (kinézetükről nem is beszélvea), de nagyon (persze nem a 70-150 ezres kategóriának, de ami 50 körüli volt az sem tetszett). Alapból nem játékra kellett páromnak inkább netezni levelezni esetleg filmezni, de hát egy weboldal görgetése is szörnyű látvány volt azokon, úgyhogy úgy döntöttem külföldi rendelés lesz. Valami olcsóbb. Aurora II-t néztem ki, de kifogyott, aztán addig-addig, hogy a fene egye meg akkor veszek egy picivel drágábbat de az aztán jó legyen. Így lett Fire a vége, aminek nagyon örült szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest