Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Feltehetném én is a hülye kérdést neked, hogy szerinted miért visszalépés az 5g a korábbi generációkkal szemben. Mit vesz el az életedből?
Egy 3 éves mate 10 pro lehetséges utódait nézegettem. Nem atom sürgős a dolog, elvagyok én ezzel is még egy darabig. De ha majd egyszer úgy érzem, hogy leváltom, akkor olyanra fogom, ami megfizethető és előrelépést jelent a lehető legtöbb specifikáció szerint. Mindenképp dual simes lesz, melós és privát szám miatt, nem fogok két telót hurcolni magammal. De ha csak úgy van 5g a telón, hogy a másik sim deaktiválódik, akkor olyan teló nekem nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest