- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Mercutio_ #137268 üzenetére
Van topikja, olvass bele! Mondjuk elég sok a romolós hozzászólás. Én most vettem, pár napos, előtte az elődjét a redmi note 4-et használtam. Nekem minden gyári, első bekapcsoláskor jött egy frissítés, amiről mások azt írják jobban eszi az akkut. Nekem kb 2,5 napot bírt, állítólag az új 10-es miui jobb akkuidőket produkál. Nekem a sebességével nincs bajom, de nem is vagyok power user. Mindennapi használatra ennyi pénzért (55k) több mint jó. A fényerő elegendő napfényben is. Nálam kb 40% +alkalmazkodó fényerő be van kapcsolva. Fagyás nem volt ez idő alatt, illetve a google maps idővonala fagyott le, mert sz@r, de a teló működött tovább.
Találtam egy beállítást ami a képernyő kikapcsolása után törli a gyorsítótárakat, ezt kikapcsoltam. Nem tapasztaltam lassulást, akadozást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest