- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Somatom #135381 üzenetére
Van néhány alkalmazás, ami valóban sokaknak szükségtelen és praktikusabb lehetne, ha eltávolítható lehetne, ez kétségtelen. Ezek mondjuk annyira nem foglalkoztatnak, hogy még letiltani is lusta vagyok
, ennyit elnézek nekik, mint marketing fogást, de praktikusság szempontjából valóban törölhető lehetne néhány alkalmazás.
-
viktorhu
veterán
válasz
Somatom #135381 üzenetére
Mert beleépíti a vásárlási lehetőséget, és a google nem akarja, hogy ne azok a programok legyenek előtted. Gondolom remélik, hogy ha már ott van, sokan használják is, és akkor az ingyenes oprendszer bevételt termel.
Android One telefonnál nincs vita, ott sem elvenni, sem hozzáadni a google edition rendszerhez nem szabad. Ennek két alternatívája van:
- nem megállapodni a google-lel, és AOSP rendszert kiadni, abban tényleg semmi sallang (én azt szeretem), de akkor megy a sírás, hogy miért régi alkalmazások vannak a mobilon
- saját rendszert fejleszteni, ahogy a nagyobb gyártók csinálják (a xiaomi is, ez az egy google edition-ös mobiljuk van)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest