- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
smithsys
üzenetére
Köszi a válaszokat !
Szerkesztettem ...
Egyszerűen nem tudom mit csináljak ! Van az OP3 nevű csodatelefonom . Alig tudok vele itthon netezni normálisan , mert egy rakás szar a 3 G- je ( még a compass is az , de most nem ez a lènyeg ) . Le kène cserèlnem valami másra , használhatóra , de teljesen tanácstalan vagyok . Januárig nem megyek haza Nèmetországból , de ha veszek valamit ezzel mi lesz ? Jó , ok el tudom adni , mèg kicsit karcosan is , de az is idő . Olyan telefon kellene , amibe 2db nano sim megy , ès ha lehet , ez mellet legyen bővíthető . Vagy 32, de inkább 64 Gb . A nano sim fontos lenne , mert èn vágtam le a kártyákat , próbáltam vissza rakni a Coolpadba , de nem sikerült . Nem ismerte fel a telefon a kártyákat .
Adnâ magát a Honor 8 , de a képernyőn lévő gombok nem tetszenek .
Meg ez kicsit off , de nyâron autót akarok cserèlni , nem akarom , hogy ezer euróm legyen ezekben a csodákban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest