Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F8 Ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w4dk0rt3
tag
válasz
ZolkoW #119582 üzenetére
Ooooooo... Ezzel valahogy en is igy lennek. Ezert is akadt meg a szemem ezeken. 2 eves telefonok. De ugy tudtam ezek akkoriban topon voltak. Tevedtem? Bar garancia miatt hasznaltat nem vennek azzal egyszer csunyan befurodtem. De egy 0kmes ket eves telefon ha idejeben top volt most jo vetel, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest